Filtrat aktiv

Availability: 100 In Stock

DUPHALAC 

Ky medikament ka një efekt laksativ. Dufalac ka efekt hiperosmotik dhe në këtë mënyrë stimulon peristaltiken. Ajo gjithashtu përmirëson thithjen e kalciumit dhe fosfateve, dhe favorizon largimin e joneve te amonit. Dufalac stimulon lëvizshmërine zorrëve gje qe çon në restaurimin e ritmit fiziologjik të zbrazjes zorrës së trashë dhe eliminimin e kapsllëkut.

Colidep Junior - 20 ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 1 400 Lekë
Availability: 100 In Stock

Colidep Junior është suplement ushqimor për bebe dhe fëmijë me pika që përmban ekstrakte bimore të Barit të Bletës, Finokut, Blirit dhe Kamomilit. Kamomili, Bliri dhe Bari i Bletës lehtësojnë dhimbjet e barkut të shkaktuara nga spazmat e traktit tretës dhe kanë efekt qetësues. Finoku vepron në qetësimin e muskujve të traktit tretës duke favorizuar lëvizshmërinë e rregullt të zorrëve si dhe duke reduktuar prodhimin e gazrave që shkaktojnë fryerje dhe dhimbje.

Product added to compare.