Filtrat aktiv

Solgar – L-Methionine 500mg

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 3 150 Lekë
Availability: 100 In Stock

L-Methionine është një aminoacid thelbësor i cili vepron si një promotor antioksidant. Trupi jonë është në gjendje të konvertojë metioninën në cisteinë e cila vepron si prekursor i antioksidantit detoksifikues L-Glutathione. Metionina e cila është gjithashtu lipotropik, ndihmon në metabolizmin e yndyrnave. 

Vitabiotics – Ultra Krill Oil

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 3 000 Lekë
Availability: 100 In Stock

Ultra Red Krill ofron një burim superior për Omega-3 me shumë përfitime të tjera shtesë, e formuluar për të arritur standartet më të larta të cilësisë, pastërtisë dhe efektivitetit. Vaji Ultra Red Krill ofron 500mg vaj të pastër të një lloji karkaleci, një burim i veçantë i Omega-3 me një përqendrim të lartë të fosfolipideve që mund të përdoren më me efektshmëri nga trupi në krahasim me Omega-3 normale.

Product added to compare.