Subcategories

    Filtrat aktiv

    Availability: 1000 In Stock

    Mourinol është një pastërti e lartë emulsified vaj të mëlçisë së kodrës të lirë nga metalet e rënda dhe toksinat, me një përqendrim të lartë të acideve yndyrore Omega 3 dhe vitaminave D3 dhe A. Teknologjia e emulsifikimit, e cila është prodhuar me të, ofron bio-aftësi dhe absorbim më të mirë, pa asnjë erë apo shije të vajit të peshkut.

    Product added to compare.