Filtrat aktiv

Solgar – Magnesium Citrate

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 2 600 Lekë
Availability: 100 In Stock

Ky produkt nga Solgar vjen në formën e citratit të Magnesiumit e cila është një formë shumë e përthitshme e këtij minerali krahasuar me format e tjera të zakonshme që janë në treg të oksideve. Për këtë arsye Magnesium Citrate është ideal për individët që kanë probleme me traktin tretës apo ato që nuk i përthithin format e tjera të këtij minerali me lehtësi.

Vitabiotics – Pregnacare Conception

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 4 000 Lekë
Availability: 100 In Stock

Formula e Pregnacare Conception është zhvilluar dhe konceptuar në bazë të shumë studimeve në mbarë botën që tregojnë se nutrientë specifikë mund të luajnë një rol mjaft të rëndësishëm në ndërtimin e rezervave me nutrientë,  gati për shtatëzani apo për të ndihmuar në një shëndet sa më të mirë të sistemit riprodhues.

Vitabiotics – Pregnacare Plus Omega-3

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 2 800 Lekë
Availability: 100 In Stock

Pregnacare Plus ofron një paketim të dyfishtë ku përfshihen vitaminat esenciale për shtatzani ku përfshihen dozat e rekomanduara të acidit folik 400mcg dhe 10mcg vitaminë D plus kaspulat me Omega-3 që ofrojnë një burim të pasur të DHA i cili kontribuon në zhvillimin normal të trurit dhe syve tek fetusi.

MAMMABEN 15 Bustina

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 2 000 Lekë
Availability: 100 In Stock

Mammaben është një shtesë ushqimore e pasur me vitamina, e dobishme për mirëqenien e grave, veçanërisht gjatë shtatzënisë. Promovon mirëqenien e barkut. Suplemente ushqimore e bazuar në inositol dhe vitamina C, B6, B12 dhe D. 

Yanola CAL

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 2 800 Lekë
Availability: 100 In Stock

Furnizon fetusin me Kalciumin e nevojshëm për zhvillimin e kockave dhe dhëmbëve. Kocka të forta për nënën dhe ndihmë për mineralizimin e kockave fetale. Kalciumi i nënës dhe mineralet gjatë shtatëzënësisë dhe laktacionit. Thithja maksimale.

Product added to compare.