Filtrat aktiv

Availability: 100 In Stock

Formulë komplekse e balancuar dhe unike e cila përmban aminoacide, pluhur të algës së kuqe, MSM, zink, bakër, dhe vitaminë

Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionim normal të lëkurës.

Zinku kontribuon në mirëmbajtjen normale të flokëve, lëkurës dhe thonjëve.

Bakër kontribuon në pigmentimin normal të flokëve dhe lëkurës.

Product added to compare.