Subcategories

  Filtrat aktiv

  Avent - Ultra Soft (6-18m)

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi i rregullt 1 200 LekëÇmimi 1 080 Lekë -10%
  Availability: 50 In Stock

  Avent Ultra Soft dhe mburoja e tij super e butë, fleksibile, e rrumbullakosur me teknologjinë FlexiFit përshtatet me formën e faqeve të foshnjës dhe minimizon presionin, kështu që lë më pak shenja dhe zvogëlon rrezikun e acarimit të lëkurës, duke siguruar kështu një përdorim më të këndshëm të thekut për foshnjën.

  Avent - Anticolic +0m

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi i rregullt 1 150 LekëÇmimi 1 035 Lekë -10%
  Availability: 92 In Stock

  Shishja kundër dhimbjeve të barkut është krijuar për të parandaluar hyrjen e ajrit në stomakun e fëmijës tuaj, për të zvogëluar rrezikun e dhimbjeve të barkut dhe shqetësimit dhe për të minimizuar ndërprerjet e gjidhënies. Falë valvulës së saj të integruar anti-kolike, ajri nuk hyn në stomakun e foshnjës.

  Avent - ANTI-KOLIK +1M

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi i rregullt 1 500 LekëÇmimi 1 350 Lekë -10%
  Availability: 94 In Stock

  Shishja kundër dhimbjeve të barkut është krijuar për të parandaluar hyrjen e ajrit në stomakun e fëmijës tuaj, për të zvogëluar rrezikun e dhimbjeve të barkut dhe shqetësimit dhe për të minimizuar ndërprerjet e gjidhënies. Falë valvulës së saj të integruar anti-kolike, ajri nuk hyn në stomakun e foshnjës.

  Product added to compare.