Filtrat aktiv

Availability: 100 In Stock

SERAPINN® Forte përmban serapeptazë si substancë aktive. Isshtë një enzimë proteolitike që është përdorur në botë për më shumë se tridhjetë vjet. SERAPINN® Forte ka një aktivitet enzimatik shumë të theksuar, duke përfshirë efekte të forta anti-inflamatore, anti-edematoze, mukolitike dhe fibrinolitike. Përdorimi i tij rekomandohet për të gjitha kushtet akute inflamatore.

DELIFAB RD3 30 Tab

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 3 000 Lekë
Availability: 100 In Stock

Suplement ushqimor me aktivitet antioksidues dhe imunomodulues, i aftë të forcojë mbrojtjen e trupit dhe të kundërveprojë efektet negative të radikaleve të lira. Veçanërisht tregohet si një shtesë e terapisë në alergjikë, astmatik, COPD, infeksione akute dhe / ose të përsëritura të frymëmarrjes dhe subjekte të dermatitit.

Availability: 100 In Stock

"Antibiotiku" natyral që përmbahet në Ekstraktin e Fletës së Ullirit të patentuar Olivactive, 500 mg i cili jep 100 mg oleuropeinë me aktivitet antimikrobik dhe antiviral (antibiotik) të provuar klinikisht në traktin e sipërm respirator. Formula plotësohet me praninë e zinkut dhe vitaminës D3 që forcojnë sistemin imunitar.

Product added to compare.