DENK MAGNES DIRECT

Aplikacion:

Magnezi është një mineral thelbësor dhe përfshihet në shumë procese metabolike në mënyrë që të ruajë performancën e trupit. Me rritjen e aktivitetit fizik, kërkesa për magnez rritet në një masë të veçantë: aktiviteti i muskujve rrit konsumin dhe trupi humbet magnez kur djersitet. Në mënyrë që të parandalohet një mungesë, duhet pasur kujdes për të siguruar një marrje të mjaftueshme dhe të shpejtë të magnezit.

Vendosni përmbajtjen e një shkopi direkt në gjuhë një herë në ditë dhe lëreni të tretet ngadalë në gojën tuaj.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.