Active filters

Availability: 100 In Stock

This product from Solgar comes in the form of Magnesium Citrate which is a very absorbent form of this mineral compared to other common forms that are on the oxide market. For this reason Magnesium Citrate is ideal for individuals who have problems with the digestive tract or those who do not absorb other forms of this mineral easily.

Availability: 100 In Stock

Chelated Zinc ofrojnë cilësi “premium” në një formë shumë të përthithshme. Një lëndë ushqyese kryesore, zinku është një mineral thelbësor dhe vital për shumë funksione në trup. Ai mundëson lëkurë, flokë dhe thonj të shëndetshëm dhe ka veprim antioksidant, i cili ndihmon në luftimin e radikalëve të lira.

Product added to compare.