Active filters

Availability: 100 In Stock

Artimin, nutritional supplement, with a triple effect for healthy and elastic joints. Gives support to the strength and elasticity of the tendons. The components are glucosamine hydrochloride, chondroitin sulfate, hyaluronic acid. These exhibit a synergistic effect: They increase joint mobility, reduce pain for a long time and promote collagen production. Thanks to hyaluronic acid, the skin is revitalized.

Availability: 100 In Stock

Procollagen është një shtesë ushqimore e studiuar për stimulimin e sintezës natyrale të kolagjenit që me avancimin e moshës reduktohet dhe rigjenerimi dhe riparimi i lëkurës ndodhin me ngadalë. Lëkura humb në mënyrë progresive elasticitetin dhe tonusin me kalimin e kohës: lëkura nuk mund të kundërshtojë më efektet e kontraktimit të muskujve dhe në sipërfaqe shfaqen rrudha që me kalimin e kohës bëhen më të dukshme.

Product added to compare.