Active filters

Availability: 100 In Stock

Biotin or vitamin H (also known as vitamin B7) is a very important part of the B vitamin complex that contributes to the maintenance of hair, skin and mucous membranes, the normal functioning of the nervous system and the normal psychological functioning.

Availability: 99 In Stock

Chelated Zinc ofrojnë cilësi “premium” në një formë shumë të përthithshme. Një lëndë ushqyese kryesore, zinku është një mineral thelbësor dhe vital për shumë funksione në trup. Ai mundëson lëkurë, flokë dhe thonj të shëndetshëm dhe ka veprim antioksidant, i cili ndihmon në luftimin e radikalëve të lira.

Product added to compare.