Active filters

RILASTIL XEROLACT PODOS

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Regular price ALL2,100Price ALL1,890 -10%
Availability: 100 In Stock

Rilastil Xerolact [Podos] Lipogel is a daily treatment, formulated to moisturize, soften and normalize the skin of areas physiologically featuring a thicker stratum corneum, such as the foot sole and the heel.

100 ml

MOISTURIZING AND KERATOLYTICWITH SODIUM LACTATE, ALLANTOIN AND PANTHENOLNON-SLIP FORMULA

SKINCODE - SOS Oil Control Mattifying Lition

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Regular price ALL4,680Price ALL4,212 -10%
Availability: 2 In Stock

Ky locion matifikues është një hidratues ditor shumë i lehtë dhe me veprim të shumëfishtë. Ndihmon që të balancojë prodhimin e yndyrës dhe pakëson daljen e akneve duke promovuar lëkurë të pastër, të shëndetshme dhe të matifikuar. Rezultati është heqja e yndyrës së tepërt për një lëkure pa shkëlqim dhe të qetë.

Availability: 97 In Stock

Exfoliating parasoft socks are innovative skin and foot care solutions. Regardless of the degree of skin damage to the soles of the feet, Parasoftin ingredients penetrate and soften the hardened layer of the epidermis by performing peeling (erosion) and removing calluses. AHA / BHA acids effectively stimulate the regeneration and renewal of processes in the skin. The complex of extracts (plant extracts of cactus, pear, lemon, grape and pineapple), urea and allantoin moisturize dry skin and help regenerate and rejuvenate the skin, with a soothing and soothing effect.

Product added to compare.