Subcategories

  Active filters

  Vitabiotics – Immunace

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Regular price ALL2,000Price ALL1,800 -10%
  Availability: Out of stock

  Immunace is a specialized dietary supplement to provide comprehensive support for a healthy and vital organism as well as to provide specific nutrients to support the functions of the immune system. The Immunace formula has been developed in collaboration with international experts in nutrition studies.

  Gestamam - 30 +30 copë TABLETA DHE KAPSULA

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Regular price ALL3,000Price ALL2,700 -10%
  Availability: 100 In Stock

  GESTAMAM është një shtesë ushqimore në formë të multivitaminave dhe

  multimineraleve bifazike, me acide yndyrore Omega-3, ku bëjnë pjesë acidi eikosapentaenoik (EPA) dhe acidi dokosaheksaenoik (DHA) të cilët janë të aftë të mbështesin dhe të plotësojnë kërkesat ushqimore të organizmit, duke ju përgjigjur nevojave ushqyese të gruas në mënyra të ndryshme dhe specifike në intervalin e konceptimit gjatë shtatzënësisë dhe pas lindjes.

  Product added to compare.