Paketim familjar,mbrojtje diellore me faktor tё lartё SPF 50.

E pёrshtatshme pёr lёkurё sensitive.PERDORIMI:

Aplikoni pёrpara ekspozimit nё diell. Riaplikojeni shpesh dhe butёsisht,veçanёrisht pas notimit.

10 Artikuj

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

ja perdora djalit kte ver

1 of 1 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

ja perdora cunit kte ver per pushime pasi ka lekur delikate dhe smund ti perdor te njejtin me ate qe perdor vet. realisht jm e knaqur me produktin


<b>50</b>

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

ja perdora djalit kte ver

1 of 1 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

ja perdora cunit kte ver per pushime pasi ka lekur delikate dhe smund ti perdor te njejtin me ate qe perdor vet. realisht jm e knaqur me produktin


<b>50</b>
Product added to compare.