Ky balsam përmban: Akullë Mjaltë 5%, Shea Butter 13%, Vajra Perimesh (Trëndafili djegës, Bajame e ëmbël) 9,5%, Esencë Grejpfruti 2,5%, Vitaminë E 1%.

100 Artikuj

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Zgjidhja e duhur per dite e dimrit

1 of 1 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

I kisha buzet shume te cara nga dimri dhe ky zbutes mi qetesoje jashtezakonisht shume


<b>50</b>

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Zgjidhja e duhur per dite e dimrit

1 of 1 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

I kisha buzet shume te cara nga dimri dhe ky zbutes mi qetesoje jashtezakonisht shume


<b>50</b>
Product added to compare.