Plasmon nutrimune 3 Latte di Crescita

Vitet e para të jetës janë kritike për rritjen e tij dhe zhvillimin e sistemit të tij imunitar.

Qumështet Plasmon Nutrimune përmbajnë përbërësin ekskluziv "Qumështi i Fermentuar me Lactobacillus paracasei CBA L74".

Ato gjithashtu përmbajnë Vitamina A, C dhe D të cilat kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Si lind përbërësi ekskluziv "Qumështi i thartuar"

- Gjithçka fillon me zgjedhjen e enzimave L. paracasei CBA L74 që ndodhen natyrshëm

- I shtojmë në qumësht

- Nga përvoja jonë vjen përbërësi ekskluziv "Qumështi i thartuar" ...

- ... i pranishëm në çdo gllënjkë të Plasmon Nutrimune 3

Oazë e Garantuar e Cilësisë në Rritje

Ne zgjedhim vetëm fermat e kontrolluara.

Ne mbledhim qumësht të plotë brenda 24 orësh nga mjelja.

Ne kontrollojmë secilën grup të prodhimit.

Plasmon Nutrimune 3 është formuluar për të përmbushur nevojat ushqyese të fëmijëve si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

100ml Plasmon Nutrimune 3 sigurojnë një sasi të konsiderueshme të vitaminave A, C dhe D.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.