Lactoferrin, një proteinë që pengon rritjen e mikroorganizmave patogjenë në zorrë duke përfshirë Helicobacter pylori; Prebiotikët, të cilët rrisin përthithjen e lëndëve ushqyese, ndërkohë që mundësojnë ekuilibrin e florës intestinale (bakteret e mira); dhe Probiotikët, Lactobacilli dhe Bifidobacteria për balancimin e florës së zorrëve dhe rritjen e veprimit të sistemit imunitar.

Përbërësit: Enzima laktike të liofilizuara (7.5 miliardë), Inulin (1.2g), Laktoferrinë (50mg).

Mënyra e përdorimit: Në rastet e diarresë, trajtimi me antibiotikë, në rastet e rënies së imunitetit. Konsumoni 1 qese në ditë të tretur në gojë ose në pak ujë ose pije tjetër jo të ngrohtë. Këshillohet që të largoheni sa më shumë nga vaktet.

Paketimi: 10 thasë 2.5 gr secila

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.