IHEALTH VIEW  Aparat tensioni me bluetooth

Matjet e presionit me monitorin e presionit të gjakut me dore pa tel iHealth:Memoria e integruar e pajisjes ju lejon të ruani deri në 120 matje para se ta sinkronizoni me pajisjen mobile, e cila i lejon asaj të punojë në mënyrë të pavarur, pa përdorimin e një smartphone ose tableti. Monitoruesi i presionit të gjakut konfirmohet nga provat klinike - teste të shumta dhe studime iHealth View janë konfirmuar nga FDA (Administrata e Ushqimit dhe Barnave), e cila garanton rezultate të besueshme të monitorit të presionit të gjakut. Ekran Inteligjent - Shikimi iHealth ndihmon përdoruesin që të kalojë në mënyrë korrekte të gjithë procesin e presionit të gjakut me një tregues që tregon pozicionimin më të mirë të monitorit të presionit të gjakut në kyç. Për më tepër, rezultatet e marra tregohen menjëherë në ekranin LED.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.