Phyto Phytoelixir Intense Nutrition Mask 200ml është një kujdes ideal, duke lejuar ushqimin intensiv të flokëve ultra të thatë falë veprimit të dy përbërësve aktivë ushqyes:

- dylli i luleve të narcisit depërton në fibra për të ushqyer dhe siguruar butësi të flokëve menjëherë.

- vaji i makadamisë i kapsuluar në kronosfere lëshon në mënyrë progresive në lipide flokët intensivisht dhe i mbron ato gjatë disa ditëve.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.