Çdo ditë në flokë të thatë: 2 deri në 4 presione sipas trashësisë dhe gjatësisë së tyre. Mos e shpëlani.

Për ta përdorur në flokë të lagur para modelimit, pastrimit ose drejtimit të flokëve (termo-mbrojtës).

Tregues: Për të riparuar dhe ushqyer flokët ultra të dëmtuar, të brishtë dhe të thatë.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.