Tanflex oral spray

Ky ilaç përdoret 1-2 herë në ditë, jo më shumë se 7 ditë. 

APLIKIMET E VEÇANTA

Nëse simptomat e sëmundjes nuk janë ulur brenda 3 ditësh, mjeku përcakton këshillueshmërinë e trajtimit të mëtejshëm me ilaçin. Në disa pacientë, u shënuan ulçera të mukozave të faqeve dhe faringut. Nëse nuk ka përmirësim në këta pacientë, duhet të konsultoheni me një mjek (dentist). Benzydamine nuk rekomandohet për përdorim në pacientët me mbindjeshmëri ndaj acidit salicilik ose NSAID të tjera. Përdorimi i ilaçit mund të shkaktojë bronkospazëm në pacientët me astmë bronkiale ose astmë bronkiale në histori. Pacientë të tillë duhet të paralajmërohen për këtë. Trajtimi afatgjatë me benzdaminë mund të çojë në fenomene mbindjeshmërie. Tanflex, llak oral, përmban parahidroksibenzoate (metilparaben), të cilat mund të shkaktojnë një reaksion alergjik të vonuar. Për atletët: Përdorimi i ilaçeve që përmbajnë alkool etilik mund të japë një rezultat pozitiv të testit anti-doping, duke marrë parasysh kufijtë e vendosur nga disa federata sportive. Duhet të shmanget kontakti i ilaçit me sytë.

Shtatzënia

Nuk ka pasur studime të mjaftueshme, prandaj nuk rekomandohet përdorimi i barit në këtë grup pacientësh.

Laktimi

Nuk ka pasur studime të mjaftueshme, prandaj nuk rekomandohet përdorimi i ilaçit gjatë ushqyerjes me gji.

Aftësia për të ndikuar në shkallën e reagimit kur ngas makinën ose pune me mekanizmat e tjerë

Zbatimi lokal i benzdaminës në doza të rekomanduara nuk ndryshon aftësinë për të drejtuar automjete ose mekanizma të tjerë.

97 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.