Pierre Fabre Tardyferon

Dozimi

Nëse ju (ose fëmija juaj) jeni duke marrë TARDYFERON 80 mg për të trajtuar mungesën e hekurit:

Në fëmijët nga 6 vjeç: doza e zakonshme është 80 mg në ditë (d.m.th. 1 tabletë në ditë).

Në fëmijët nga 10 vjeç dhe të rriturit: doza e zakonshme është 80 deri 160 mg në ditë (d.m.th. 1 deri në 2 tableta në ditë).

Nëse jeni duke marrë TARDYFERON 80 mg për të shmangur mungesën e hekurit

Në gratë shtatzëna: doza e zakonshme është 80 mg (d.m.th. 1 tabletë) çdo ditë ose çdo 2 ditë gjatë 2 tremujorëve të fundit të shtatzënisë (nga muaji i 4-të i shtatzënisë).

92 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.