Health Aid Strong Calcium

Kalciumi është një nga mineralet më thelbësorë në trup për të ruajtur kockat dhe dhëmbët e fortë. Ndihmon gjithashtu në metabolizmin e hekurit dhe metaleve të tjerë në trup.

Kalciumi i përmirësuar i HealthAid është një chelate i pasuruar me Vitaminë D e cila është e nevojshme për t’u përthithur lehtësisht nga trupi dhe me Inulin (FOS) që e bën atë miqësor me dhëmbët.

Udhëzime për përdorim - Masat paraprake

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç një tabletë në ditë me ushqim.

Shtesat dietike nuk janë zëvendësuese për një dietë të ekuilibruar.

Mbani në një vend të freskët dhe të thatë.

Mbajeni larg fëmijëve.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Konsultohuni me mjekun tuaj nëse jeni shtatzënë, ushqeni gji dhe merrni ilaçe.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.