IHealth Gluco është një pajisje glikemike vetë-monitoruese për njerëzit me diabet. Vetë-monitorimi i diabetit përdoret kur ka të ngjarë të çojë në një ndryshim në terapi; duhet të jetë sistematik dhe shumë-ditor në diabetin tip 1 dhe i kufizuar në pacientë të caktuar me diabet tip 2. Kërkon arsimim me një profesionist të kujdesit shëndetësor. Ju lutemi lexoni me kujdes udhëzimet për përdorim. Në rast të një mospërputhje midis rezultateve dhe gjendjes tuaj aktuale shëndetësore, ju lutemi kontaktoni profesionistin tuaj të kujdesit shëndetësor.

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

1 produkt tjetër në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.