MDK Pulse Oximeter

Oksimetri i pulsit iMDK?

Oksimetri i impulsit të gishtit iMDK përdor teknologjinë më të fundit të sensorit të oksigjenit për të përcaktuar me saktësi nivelin e oksigjenit në gjak (SpO2) në 8 sekonda.

Diapazoni i matjes është 70% - 99% me saktësi 2% dhe rezolucion 1%.

Oksimetri i impulsit të gishtit IMDK përshtatet në çdo madhësi të gishtit, me vetëm një buton.

Një alarm bie për të treguar nivelin e oksigjenit dhe rrahjet e zemrës.

Fiket automatikisht pas 8 sekondash.

Monitor gjumi

Indeksi i perfuzionit (PI) do të përmirësojë besueshmërinë e leximeve në mënyrë dramatike. PI ju informon në mënyrë të përshtatshme për fuqinë e pulsit tuaj. Funksioni i monitorimit të gjumit mund të mbajë regjistrin e të dhënave për 8 orë dhe do të fillojë të analizojë pas monitorimit për më shumë se 2 orë.

Ekran me shumë drejtime

Ekran me shumë drejtime: 4 drejtime, 6 mënyra për t'ju lejuar të shihni rezultatet tuaja në çdo drejtim.

Funksioni i alarmit

Alarmi do të lëshojë tinguj paralajmërues sapo vlerat e matura të tejkalojnë cilësimin i cili ju jep përgjigje të menjëhershme.

6 Artikuj

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Oximeter cilesor

5 of 6 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Oximetri eshte vertet cilesor, ne krahasim me 2 te tjer qe kisha provuar. Dergesa shum e shpejt brenda 1 ore ne Tirane
<b>50</b>

Ndoshta mund të pëlqejë edhe

Add Related products to weekly line up

in the same category

1 produkt tjetër në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Oximeter cilesor

5 of 6 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Oximetri eshte vertet cilesor, ne krahasim me 2 te tjer qe kisha provuar. Dergesa shum e shpejt brenda 1 ore ne Tirane
<b>50</b>
Product added to compare.