Avent Smart Temperature Control 

Ngrohes biberoni Philips Avent ju lejon ta vendosni dhe ta harroni. Sensorët rregullojnë automatikisht modelin e ngrohjes për vëllime të ndryshme të qumështit dhe temperaturat fillestare, kështu që ngrohësi godet temperaturën e duhur çdo herë me shtypjen e një butoni. Ai gjithashtu e mban qumështin të ngrohur në temperaturën e dëshiruar deri në 60 minuta. Pas 60 minutash mbyllet automatikisht për të parandaluar mbinxehjen, duke ju dhënë qetësi nëse ju shpërqendroheni ose bini në gjumë pas një ushqimi natën vonë. Paneli i përparmë është intuitiv dhe i lehtë për t’u lexuar me udhëzime të qarta për vendosjen sipas vëllimit të qumështit për rezultate të sakta. Një dritë përparimi ndizet në tre segmente, duke treguar përparimin e ngrohjes dhe kur qumështi është gati. Ngrohja është kompakte, kështu që është e lehtë për tu ruajtur në një banak të kuzhinës ose tavolinë pranë shtratit për ushqim gjatë natës. Gjithmonë provoni qumështin ose temperaturën e ushqimit para se t'i jepni foshnjave

1 Artikulli

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Ja rekomandoj te gjitha mamave

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4

Ngrofsi me i mir per ushqimin e bebave. kam gjetur rehat


in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Ja rekomandoj te gjitha mamave

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4

Ngrofsi me i mir per ushqimin e bebave. kam gjetur rehat


Product added to compare.