Novago 50 mg

Përdorimi

Thithet lehtësisht brenda 15 - 30 minutave: efekti maksimal arrihet brenda 1 ore dhe zgjat për rreth 4 - 6 orë

Të rriturit dhe adoleshentët (mosha 13 deri 18 vjeç): 1 tabletë gjysmë ore para udhëtimit.

Fëmijët (6 deri në 12 vjeç): gjysma e tabletës gjysmë ore para udhëtimit.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

1 produkt tjetër në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.