Suplement i avancuar për adoleshentë dhe meshkuj të rinj

Në ditët e sotme të rinjtë kanë një jetesë më të vrullshme, me jetë sociale të ngarkuar, netë të vona dhe mëngjese të hershme, studime dhe sporte. Sigurimi i një diete të shëndetshme dhe të balancuar është thelbesor por nuk është prioritet në një stil jete si ai i adoleshentëve.

Adoleshentët dhe dieta

Një marrje e mirë ushqimore gjatë adoleshencës ndihmon në krijimin e një shëndeti afatgjatë. Adoleshentët kanë nevojë të kenë vitamina dhe minerale të nevojshme për të siguruar zhvillim të shëndetshëm gjatë periudhës së rritjes, plus ato kalojnë ndryshime të mëdha fizike dhe psikologjike në trupat e tyre. Këto vite janë më të rëndësishmet në ndryshimet hormonale, dhe patjetër në stres emocional.

Reduktimi i lodhjes dhe rritje e imunitetit

Studimet, sportet dhe një jetë sociale e zënë ka koston e vet. Wellteen Him përfshin vitaminat B6, B12 dhe vitamina C të cilat kontribuojnë në një nivel energjitik normal dhe reduktimin e lodhjes dhe plogështisë.

Një gamë nutrientësh përfshirë zinkun, selenium, hekur, acid folik, vitaminat B6 & B12 dhe vitamina D ndihmojnë në forcimin e sistemit imunitar. Wellteen Him ofron një nivel efektiv të vitaminës D me 800UI (20µg) në formën e preferuar D3. Vitamina C gjithashtu ndihmon në rritjen e imunitetit gjatë dhe pas aktivitetit fizik që është shumë i rëndësishëm për ato që merren me sport.

Lëkura dhe flokët

Disa nutrientë janë shumë të rëndësishëm në mbajtjen e një lëkure të shëndetshme, plus selenium dhe zink kontribuojnë në flokë dhe thonj të shëndetshëm.

Imuniteti

Një gamë nutrientësh përfshirë zinkun, selenium, hekur, acid folik, vitamina B6 & B12 dhe vitamina D ndihmojnë ne forcimin e sistemit imunitar. Wellteen Him ofron një nivel efektiv të vitaminës me 800UI (20µg) në formën e preferuar D3. Vitamina C kontribuon në rritjen e imunitetit gjatë dhe pas aktivitetit fizik.

Funksioni konjitiv

Wellteen Him përfshin zinkun, hekur, jod që kontribuon në një funksionim normal konjitiv, ndërkohë që acidi pantotenik ndihmon në një performancë të mirë mendore duke ndihmuar në përqendrim gjatë kohës së studimit. Hekuri ndihmon në formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës si dhe kontribuon në transportin e oksigjenit në trup.

Shëndeti i kockave

Kërkimet shëndetësore tregojnë që edhe një periudhe e shkurtër e një diete shumë strikte gjatë viteve të adoleshencës mund të çojnë në uljen e densitetit të kockës, gjë që mund të japë kocka të dobëta në moshë më të vonë. Midis moshes 12-17, përcaktohet deri në 90% e kockave të të rriturve, kështu që kjo nuk është koha për të kufizuar marrjen e kalciumit ose vitaminës D të cilat ndihmojnë në shëndetin e kockave.

Wellteen Him përfshin vitaminë D dhe minerale si magnezium dhe zink qe kontribuojnë në një shëndet të mirë të kockave. Vitamina D gjithashtu ndihmon trupin të përthithë kalciumin.

Udhëzime mbi përdorimin

Merrni një tabletë në ditë me vaktin tuaj kryesor. Mos e merrni me stomak bosh.

– Pa ngjyrues artificial

– Pa gluten

– Pa konservantë

– Pa kripë ose maja

– Wellteen nuk është testuar në kafshë

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

5 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.