Hekuri është i rëndësishëm për një numër funksionesh në trupin tonë, por për një sërë arsysh trupi mund të ndeshet me defiçit të hekur për shkak të dietave të pabalancuara apo dhe për shkak të aktiviteteve të ndryshme si pirja e çajit apo kafesë që pengon përthithjen e hekurit.

Si funksionon Feroglobin-B12?

Sistem me çlirim të ngadalësuar

Me gjithë efektet pozitive hekuri duhet të mos dëmtojë stomakun dhe kjo arrihet me anë të kapsulave të veçanta me çlirim të ngadaltë që bëjnë të mundur shpërndarjen e shtrirë në kohë dhe të njëtrajtshme të hekurit.

Hekuri ndihmon në reduktimin e lodhjes dhe në normalizimin e :

funksioneve konjitive

çlirimit të energjisë

funksioneve të sistemit imunitar

Kush mund të ketë nevojë për suplement hekuri?

Femrat gjatë menstruacioneve

Gjatë shtatzanisë

Fëmijët në rritje (shiko Feroglobinën lëng)

Atletët

Me ko-faktorë për formimin e gjakut

Ky formulim ofron një kombinim të hekurit me të tjerë nutrientë që ndihmojnë në formimin e qelizave përbërëse të gjakut siç janë acidi folik, vitamina B6 & B12.

Përdorimi

Një kapsulë në ditë me vaktin kryesor, vetëm pas ushqimit. Gëlltite me ujë ose me një pije të ftohtë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.  Mund ta merrni për sa kohë të jetë e nevojshme.

Pa ngjyrues

Pa gluten

Pa konservant

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

5 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.