Lista e produkteve të markës Abena

Abena Maternity Pads

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 600 Lekë
Availability: 100 In Stock

Pecetat e lindjes ekologjike Abena janë peceta intime ekologjike të cilat përdoren pas lindjes. Janë të përbëra nga pambuk super i butë i cili mundëson një ajrosje të mirë të lëkurës. Minimizon aromat e pakëndshme duke bërë përthithje të shpejtë dhe maksmiale të hemoragjisë pas lindjes.

Product added to compare.