Rowatinex 

Kundërindikimet:

Asnjë nuk dihet. Paralajmërime dhe masa paraprake speciale për përdorim Rowatinex nuk është i përshtatshëm për përdorim në pacientët me dhimbje barku të rënda, anuri ose infeksion të rëndë të traktit urinar.

Reaksione negative:

Një numër i parëndësishëm i pacientëve raportuan shqetësim të lehtë dhe kalimtar të stomakut.

Dozimi dhe administrimi:

Rruga e administrimit: Gojore. Të rriturit / Mbi 18 vjeç: Një kapsulë 3 ose 4 herë në ditë para ngrënies. Asnjë rekomandim i dozës për fëmijët.

Ndërveprimet me ilaçet:

Rowatinex nuk duhet të përdoret në pacientët që marrin anti-koagulues oral ose barna të tjerë të metabolizuar nga mëlçia ku doza është kritike.

Përbërja:

Çdo kapsulë përmban sa vijon: Pinene [α + β] 31.0 mg Camphene 15.0 mg Cineol 3.0 mg Fenchone 4.0 mg Borneol 10.0 mg Anethol 4.0 mg

Mund të merret në formën e 1 kapsulës para ngrënies. Mund të konsumohet me ujë. Merrni maksimumi 3 kapsula gjithsej gjatë ditës dhe mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

Shtatzënia dhe laktacioni:

Megjithëse nuk janë raportuar efekte teratogjene, Rowatinex nuk duhet të jepet në tremujorin e parë të shtatzënisë. Megjithëse nuk ka prova të disponueshme, Rowatinex nuk duhet t'u jepet femrave në gji.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.