CARTIFLEX P CONRMBAN:

NUKLEOTIDET RIBOLIFE

Plotësimi me nukleotidet do të aktivizonte dy mekanizma të ndryshëm midis tyre nën sekuencial dhe pasues: në një herë të parë luani një veprim mekanik për të mbrojtur sipërfaqet artikulare, ndërsa në fazën e vonë mbetjet joshëse nga liza enzimatike e saj lokale stimulojnë metabolizmin e kërcit.

GLUKOZAMINE

Glukozamina sulfate (SFG) është e ngjashme me substancën e prodhuar natyrshëm nga njësitë funksionale dhe morfologjike "ndërtojnë" kërcin: kondrocitet.

KONDROITINA

Sulfati i kondroitinit është një përbërës i rëndësishëm strukturor i kërcit, tërheq ujin në matricën e kërcit dhe kështu stimulon prodhimin e kërcit. Gjithashtu parandalon degradimin e kërcit duke vonuar degjenerimin e kyçit.

METYL-SULPHONYL-METANE (MSM)

Fortigel rigjeneron kërcet e kyçeve. Peptidet e kolagjenit bioaktiv të optimizuar posaçërisht nxisin në mënyrë të dukshme rritjen e kërcit të përbashkët dhe në këtë mënyrë kundërveprojnë konsumimin e nyjeve të shkaktuara nga plakja dhe ngarkesa e tepërt.

Produktet me FORTIGEL lejojnë ata që vuajnë nga probleme të përbashkëta të rimarrin lëvizjen e tyre dhe të përmirësojnë cilësinë e jetës së tyre.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.