Frisolac qumësht për foshnja përgatitet në çast, me formulë të re të përpanuar. Frisolac përmban të gjitha vitaminat thelbësore, mineralet dhe acidet yndyrore për zhvillim të shëndetshëm të foshnjes dhe kontribuon në përmbushjen e nevojave ushqyese specifike të tyre. Frisolac përmban një raport 1.5 të hirrës ndaj kazeinës.
Aptamil Human Milk Fortifier
Suplement shtesë, krahas qumështit të gjirit, për bebet prematurë dhe nën peshë
Pagesë Cash pas dorëzimit të porosisë.
Transport Falas në Tirane për porositë mbi 3000 Lekë
Transport Në Të Gjithë Shqipërinë, vetëm 300 Lekë
Aptamil Human Milk Fortifier
Ushqyerja me gji është zgjedhja më e mirë për foshnjët tuaja.
Në momentin që ushqyerja me gji do zëvëndësohet me qumështin formulë është mirë të këshilloheni fillimisht me mjekun tuaj.
Kombinimi i ushqyerjes me gji me ushqyerjen me qumësht formule, mund të ndikojë negativisht në ushqyerjen me gji.
Zgjedhja dhe përdorimi i qumështit formulë bëhen duke u bazuar në disa faktorë dhe me synimin përfundimtar: sa më shumë benefite për bebin.
Faktorët shoqërorë dhe financiarë duhet të merren parasysh kur kalohet nga ushqyerja me gji drejt qumështit formulë.
Aptamil Milk Fortifier është një suplement shtesë që i shtohet qumështit të gjirit, në rastet e foshnjëve nën peshë ose të lindur parakohe. Kjo, bëhet me qëllim që të shtohet niveli i makronutrientëve dhe foshnja të marrë sasinë ditore të elementëve që i duhen për një rritje dhe zhvillim të shëndetshëm.
Përmban karbohidrate,proteina vitamina dhe disa minerale në nivele gjurmë (me përjashtim të hekurit).
Përdorimi
Kontrolloni datën e skadencës përpara përdorimit të produktit.
Shtoni përmbajtjen e një bustine në 50 ml qumësht gjiri (të freskët ose të ruajtur në temperaturë ambjenti).
Përzjejeni për 30-60 sekonda.
Përdoreni direkt ose ruheni në frigorifer por, jo më shumë se 24 orë.
Përbërësit
NUTRITION INFORMATION
Energy 33 kJ 339 kJ
8 kcal 81 kcal
Protein 0.6 g 2.7 g 2.9-3.3 <1kg bodyweight g
2.6-2.9 ≥1kg bodyweight
Carbohydrate 1.4 g 9.4 g 8.5-9.7 g
Sugars 0.1 g 6.8 g NS
Lactose 6.6 NS
Sucrose 0 g NS
Maltose 0.1 g 0.2 g NS
Fat 0 g 3.7 g 3.6-4.9 g
Saturated 0 g 1.8 g NS
Monounsaturated 1.4 NS
Polyunsaturated 0.3 g NS
MINERALS
Calcium 33 mg 91 mg 89-105 mg
Phosphorus 19 mg 54 mg 45-65 mg
Sodium 18 mg 66 mg 51-85 mg
Potassium 12 mg 81 mg 49-97 mg
Chloride 13 mg 116 mg 77-130 mg
Magnesium 2.5 mg 8 mg 6-11 mg
Iron 0.07 1.5-2.2 mg
Zinc 0.3 mg 0.9 mg 0.8-1.5 mg
Iodine 5.5 μg 11 μg 8-41 μg
Manganese 4.1 μg 8.5 μg 5.1-20.3 μg
Copper 18 μg 76 μg 73-97 μg
Selenium 0.9 μg 3.8 μg 3.6-7.3 μg
VITAMINS
Vitamin A 116 μg-RE 323 μg-RE 292-599 μg-RE
Vitamin D (includes all forms; D3) 2.5 μg 5.04 μg NS μg
Vitamin E 1.3 mg-α-T.E 3.1 mg-α-T.E 1.6-8.1 mg-α-T.E
Vitamin K 3.2 μg 6.4 μg 3.2-20.3 μg
Vitamin B1(Thiamin) 66 μg 142 μg 101-223 μg
Vitamin B2 (Riboflavin) 87 μg 204 μg 146-296 μg
Vitamin B6 (Pyridoxine) 56 μg 112 μg 33-221 μg
Vitamin B12 (Cobalamin) 0.1 μg 0.23 μg 0.06-0.57 μg
Vitamin B3 (Niacin) 1.2 mg 3.1 mg 0.3-4.1 mg
Viatmin B5 (Pantothenic Acid) 0.38 mg 0.96 mg 0.24-1.54 mg
Biotin 1.3 μg 2.8 μg 1.2-12.2 μg
Folic Acid/Folate 15 μg 33 μg 26-73 μg
Vitamin C 6 mg 18 mg 8-34 mg