Bionike Defence Sun 50+

Aksionet kryesore të Bionike Defense Sun 50+

Mbrojtja kundër dëmtimit afatshkurtër, e përmirësuar nga teknologjia inovative Network Expert që optimizon efektivitetin e sistemit të filtrimit UVA-UVB;

Mbrojtja kundër radikalëve të lirë të gjeneruar nga rrezet IR;

Mbrojtje ndaj dëmtimeve biologjike afatgjata, falë ekskluzivitetit "PRO-RIPARIM Complex" i cili forcon mekanizmat natyrorë të mbrojtjes dhe riparimit të ADN-së.

99 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.