Kompleksi i Ri-Rritjes (Cysteine, Lysine, Glycoprotein), HFSC Complex (Stem-Engine), 3 përmirësues (Pentilen, Decilen dhe Caprylyl Glycol) janë gjithashtu të përfshira në formulë.

Formulë specifike për meshkuj dhe femra

Për skalpin e flokëve të holluar

Rekomandohet në rastet e hollimit për shkaqeve fiziologjike – jo patologjike

Nuk vepron në gjëndrat e flokëve plotësisht të atrofizuara

6300 qime të reja që rriten pas 4 muajve trajtim me Crescina HFSC 100%. Analiza instrumentale e kryer duke përdorur fototrikogram.

99 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.