Përbërësit kryesorë aktivë me origjinë natyrore: Zambak uji i Bardhë, Acid Hialuronik, Kompleksi Vegjetal i Blur (Tërshëra, Nasturtium, Thjerrëza e Gjelbër), Mikro-rruaza blu, Grimca silici eksfoluese. Kjo pelte ka një aromë të lehtë me nota vegjetale dhe detare, e cila frymëzon një frymë freskie dhe pastërtie.

100 Artikuj

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

laresi perffekt

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Kam oerdorur me pare lares, por realisht me laresin e nuxes ndjehem shume rehat dhe e ndjej lekuren shume të freskët dhe me le shkëlqim ne lekure.


<b>50</b>

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

laresi perffekt

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Kam oerdorur me pare lares, por realisht me laresin e nuxes ndjehem shume rehat dhe e ndjej lekuren shume të freskët dhe me le shkëlqim ne lekure.


<b>50</b>
Product added to compare.