DR. GRANDEL Couperose Expert Concentrate

Vendosni 2-3 pikatore me pompë të serumit të COUPEROSE EXPERT në pjesët e pastruara të fytyrës, qafës dhe dekoltesë. Sidoqoftë, aplikimi në sipërfaqe të gjerë zvogëlon zhvillimin e skuqjes së lekures. 

100 Artikuj

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

shum e kenaqur

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Kam vërejtur një përmirësim kaq të jashtëzakonshëm në lëkurën e mamit tim. Kishte koh qe perdorte produkte te tjera per skuqjen e fytyres dhe rastesisht kishte kaluar ne farmaci dhe ja kishit sugjeruar.


<b>50</b>

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

shum e kenaqur

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Kam vërejtur një përmirësim kaq të jashtëzakonshëm në lëkurën e mamit tim. Kishte koh qe perdorte produkte te tjera per skuqjen e fytyres dhe rastesisht kishte kaluar ne farmaci dhe ja kishit sugjeruar.


<b>50</b>
Product added to compare.