Denk Prenatal

Një furnizim i hershëm i lëndëve ushqyese të zgjedhura është i rëndësishëm në mënyrë që të përgatitet në mënyrë optimale trupi për shtatzëni. Në veçanti, furnizimi me acid folik duhet të sigurohet, pasi vitamina tashmë luan një rol të rëndësishëm në mbylljen e tubit nervor për foshnjën në fillim të shtatzënisë. Vitaminat e tjera B mbështesin një metabolizëm normal të energjisë dhe funksionimin normal të sistemit nervor dhe ndihmojnë në uljen e lodhjes dhe lodhjes. Jodi kontribuon në funksionin normal të gjëndrës tiroide, e cila kryen funksione të rëndësishme metabolike. Vitamina C dhe vitamina E kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe mbrojnë nga stresi oksidativ.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.