Mammavit DHA

Disa përbërës të pranishëm në produkt mund të: kontribuojnë në rritjen e indeve të nënave në shtatzëni dhe në hemopoiezën normale (acid folik); kontribuojnë në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës dhe në transportin normal të oksigjenit (Hekuri); kontribuojnë në mirëmbajtjen e qelizave të kuqe normale të gjakut dhe në metabolizmin normal të hekurit (Vitamina B2); kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ (Bakri dhe Vitamina B2); kontribuojnë në funksionin normal të sistemit imunitar dhe ndërhyjnë në procesin e ndarjes së qelizave (hekur, acid folik dhe vitaminë D); kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë (Biotina, Vitamina B2, Hekuri, Mangani dhe Bakri); kontribuojnë në formimin normal të indeve lidhëse (Mangan); kontribuojnë në sintezën normale dhe metabolizmin e hormoneve steroide, vitaminës D dhe disa neurotransmetuesve (Vitamina B5); kontribuojnë në transportin normal të hekurit në trup (Bakër); kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ (Vitamina C dhe E).

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.