Elgydium gel first teeth

Kur dhëmbët fillojnë të bëjnë vrimën e tyre, nuk është e këndshme as për foshnjën, as për ata që e rrethojnë. Zero, një ose pesë dhëmbë në rritje, sido që të jetë, ju keni nevojë për të lehtësuar fëmijën tuaj nga dhimbja e shkaktuar nga dalja e dhëmbëve të tij. Për fat të mirë, ka një mori zgjidhjesh, mjetesh shërimi dhe trukesh për ta lehtësuar atë dhe për ta ndihmuar atë të kalojë këtë kurs.

Një lodër ose dhëmbëzues, të cilën ai do ta përtypë për të masazhuar mishrat e dhëmbëve dhe për të lehtësuar dhimbjen e tij.

Xhelatë dentarë, ato lehtësojnë dhimbjen dhe parandalojnë infeksionet.

Homeopatia, në formën e kokrrizave ose pluhurit

Lani lehtë mishrat, duke përdorur furçën e dhënë për këtë qëllim (ka "furça çamçakëzi").

Masazhoni dhe ledhatoni të gjithë trupin.

Përqafojeni atë, përqafojeni atë.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.