Tantum Verde 0,15%

Mos e përdorni / jepni fëmijës tuaj Tantum Verde:

Nëse ju/fëmija jeni alergjik ndaj benzidaminës ose ndonjë prej përbërësve të tjerë të tij

Kujdes! Në veçanti, tregoni mjekut tuaj:

Nëse jeni alergjik ndaj acidit acetilsalicilik ose medikamenteve të tjera anti-inflamatore;

Shtatzënia dhe ushqyerja me gji

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji ose planifikoni të mbeteni shtatzënë, ose ushqeni me gji, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj për këshillë përpara se të përdorni këtë medikamente. Nëse jeni shtatzënë ose ushqeheni me gji, përdorni Tantum Verde vetëm pasi të këshilloheni me mjekun dhe duke vlerësuar raportin e rrezikut / përfitimit me të.

Përdorni Tantum Verde vetëm për periudha të shkurtra trajtimi. Nëse pas 3 ditësh trajtimi ju/fëmija nuk do ndjeheni më mirë, këshillohuni me mjekun ose dentistin tuaj sipas nevojës. Këshillohuni me mjekun tuaj nëse shqetesimi ndodh në mënyrë të përsëritur ose nëse keni vërejtur ndonjë ndryshim të fundit në të karakteristikat e saj.

Efektet anesore

Si të gjitha medikamenteve, edhe ky medikament mund të shkaktojë efekte anësore, megjithëse jo të gjithë i manifestojne ato. Me përdorimin e Tantum Verde mund të ndodhin efektet anësore të mëposhtme:

Jo të zakonshme (mund të prekë deri në 1 në 100 persona):

Fotosensibiliteti (ndjeshmëria e lëkurës ndaj dritës);

Të rralla (mund të prekin deri në 1 në 1000 persona):

Reaksione të mbindjeshmërisë (reaksion alergjik)

Goja e djegur dhe e thatë.

Shumë të rralla (mund të prekë deri në 1 në 10,000 njerëz):

Laringospazma (vështirësi në frymëmarrje)

Angioedema (ënjtje e papritur e gojës / fytit dhe mukozës që shkakton vështirësi në gëlltitje dhe / ose frymë)

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.