COREGA FIXING DENTARE CREAM 3D HOLD SUPER

Përdorni:

Për herë të parë përdorni një sasi të vogël. Përdorni më shumë nëse është e nevojshme. Sasi të mëdha mund të shkaktojnë tejmbushje.

Aplikoni një herë në ditë për përmbajtje të fortë.

Nëse keni nevojë të përdorni kremin më shumë se një herë në ditë, kërkoni këshillë nga dentisti juaj.

Pastroni dhe thani protezën artificiale.

Vendosni kremin fiksues në sasi të vogla dhe jo thjesht në skajet e protezës.

Shpëlarje gojën.

Vendosni protezën në vend, mbajeni fort dhe kafshojeni për disa sekonda për të siguruar përshtatjen e mirë.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.