Një dozë ditore prej 3 tabletash jep të gjithë përbërësit e mëposhtëm kryesorë:

  1. Vitamine C – askorbat kalciumi me trëndafil të eger. Askorbati i kalciumit është i tamponuar të jetë më pak acid dhe më i butë në stomak sesa format e tjera të vitaminës C.
  2. Vitamina E natyrale – një lëndë ushqyese antioksidante, e cila në formën e saj natyrale është më aktive biologjikisht sesa vitamina E sintetike.
  3. Formula përfshin koenzimat e vitaminës B për perthithjen dhe shfrytëzimin maksimal. Vitaminat B janë thelbësore për çlirimin e energjisë së ruajtur në ushqim.
  4. Bisglycinate Hekuri – një formë shumë e absorbueshme e hekurit që ka më pak të ngjarë të japë kapsllëk dhe është më e butë në traktin tretës sesa format e tjera të hekurit. Mungesa e hekurit shkakton anemi duke rezultuar në lodhje dhe ulje te imunitetit.
  5. Chromium Picolinate – burim pa maja i kromit që ndihmon në ruajtjen e niveleve normale të sheqerit në gjak.
  6. Bioflavonoidet e agrumeve – që gjenden së bashku me vitaminën C në natyrë, veçanërisht në frutat dhe perimet siç janë specat, manaferrat dhe agrumet.
  7. Bromelain (nga ananasi); HCI Betaine; amylase; lipase;
  8. Celulaza – enzima tretëse që rrjedhin nga burime vegjetariane të cilat ndihmojnë përkatësisht shpërberjen e proteinave, karbohidrateve, yndyrnave dhe fibrave.
  9. Beta karotene – një anëtar i një familje me mbi 400 komponime natyrale të quajtura karotenoide, të cilat kanë veti të fuqishme antioksidante dhe janë të rëndësishme si pjesë e një diete të shëndetshme. Beta karotene mund të shndërrohet në trup në retinol (vitaminë A).
  10. Klorofili – pigmenti jeshil që gjendet në bimë, i cili përdoret nga bimët për të prodhuar energji nga drita në një proces të quajtur fotosintezë. Struktura molekulare e klorofilit i ngjan hemoglobinës, molekulës që mbart oksigjenin në gjak.
  11. Spirulina – një algë blu-jeshile; Lëngu i grurit;  Lëngu i elbit – bimësia e re e mbjellë e elbit;
  12. Vaji i farës së lirit – një vaj i presuar ne të ftohtë që siguron një ekuilibër të acideve yndyrore omega 3 dhe omega 6 në formën e acidit alfa-linoleik dhe acidit linoleik.
  13. Pluhur të vajit të lulediellit dhe borago.
  14. Chlorella – një ushqim jeshil.
  15. Poleni i bletëve – poleni është agjenti riprodhues mashkull i bimëve të lulëzuara që bartet nga bleta punëtore femra për të fekonduar bimë të tjera.
  16. Ginseng (Siberian) – klasifikuar si një adaptogen, një substancë natyrale e cila ndihmon për t’u përshtatur me stresin fizik dhe mjedisor.
  17. Hudhra – përdorimi i hudhrës daton të paktën 4000 vjet. Hudhra është një burim natyror i komponimeve që përmbajnë squfur si alicina dhe metionina.
  18. Baza barishtore aktive – siguron një përzierje të pluhurave barishtorë të dizejnuar për të plotësuar gamën e gjerë të ushqyesve të cilat gjenden në formulën e Earth Source.
  19. Krunde të tërshërës dhe fibra të pektinës së mollës – fibra të tretshme.
100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.