Toothpaste Dentyucral SMOKERS

Eshtë e rëndësishme që duhanpirësit t'i kushtojnë vëmendje të veçantë higjienës dhe mbrojtjes së tyre orale, si në nivelin profesional (duke kontrolluar rregullisht me dentistin e tyre) ashtu edhe në atë personal, duke pasur kujdes të jashtëzakonshëm për pastërtinë e tyre orale (larja e dhëmbëve, filli i dhëmbëve, etj.). Duhanpirësit DentYucral janë formuluar për të ndihmuar në kryerjen e një higjene të plotë ditore orale, falë vetive të përbërësve të saj, të zgjedhur posaçërisht për të përmbushur nevojat e pastrimit dhe mbrojtjes orale të duhanpirësve. Pastrimi dhe kujdesi për dhëmbët. Forcimi dhe kujdesi për mishrat e dhëmbëve. Ndihmon në parandalimin e frymëmarrjes së duhanpirësit.

Përdorni 2 deri 3 herë në ditë mundësisht pas ngrënies. Lani dhëmbët nga të gjitha anët. Larja e duhur kërkon 2 deri në 3 minuta. Nga mosha 12 vjeç.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.