Active filters

PHYTOSQUAM INTENSE

Regular price ALL2,540.00Price ALL2,286.00 -10%
Availability: 100 In Stock

AN ANTI-DANDRUFF EFFECTIVE ACTION FOR IMPACT ACTION, without giving up the beauty of hair.

A double action for this shampoo-treatment, which combines anti-dandruff efficacy with an incomparable beauty result.

BioNike-ProXera Psomed 3

Price ALL1,650.00
Availability: 100 In Stock

Shampo specifike për trajtimin e hiperkeratozës, madje edhe të rëndë (psoriazë), të kokës. Eliminon në mënyrë efektive shkallët falë pranisë së substancave keratolitike dhe reduktuese të keratorit (ure, acid salicilik, acid glikolik, acid laktik, glukonolakton, vaj shist), duke zvogëluar kruajtjen dhe inflamacionin që lidhet me to.

Product added to compare.