• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Skincode - Sos oil Control Clariyfying Wash

ALL2,580.00
ALL2,451.00Save 5%

Clarifying wash është një pastrues i butë që zvogëlon daljen e akneve dhe nxit lëkurën të jetë më e pastër dhe e shëndetshme. Pasi aktivizohet me ujë, prodhon një shkumë të pasur që vepron me efikasitet për të pastruar poret nga papastertitë që i bllokojnë ato duke lënë lekurën e butë, të qartë dhe të rehatshme.

Quantity

99 Items