• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Avene – Cold Cream Balsam për buzët

ALL1,250.00
ALL1,187.50Save 5%

Forma e saj galenike lejon një aplikim të lehtë dhe të padhimbshëm. Përbërësit ushqyes sjellin komfort, butësi dhe mbrojtje. Riparon shpejt Rekomandohet në buzë të dëmtuara nga agresionet e jashtme apo trajtimet medikamentoze tharëse, keilite etj. I padukshëm në aplikim dhe jo i yndyrshëm.

Quantity

100 Items