• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Holle – Organic Nursing Tea

ALL550.00
ALL522.50Save 5%

Holle Organic Nursing Tea mund të përdoret nga fundi i shtatzanisë dhe gjatë gjithë periudhës së dhënies gji. Rekomandohet pirja e 3-6 filxhanëve në ditë. “Aniseed, fennel, caraway dhe lemon balm” vijnë nga agrikultura organike e çertifikuar. Mos e përgatisni çajin në mikrovalë. Mos e lejoni fëmijën të gëlltisë nga shishja për një periudhë të gjatë për të parandaluar prishjen e dhëmbëve. .

Quantity

Holle Organic Nursing Tea mund të përdoret nga fundi i shtatzanisë dhe gjatë gjithë periudhës së dhënies gji. Rekomandohet pirja e 3-6 filxhanëve në ditë. “Aniseed, fennel, caraway dhe lemon balm” vijnë nga agrikultura organike e çertifikuar. Mos e përgatisni çajin në mikrovalë. Mos e lejoni fëmijën të gëlltisë nga shishja për një periudhë të gjatë për të parandaluar prishjen e dhëmbëve. .

100 Items