• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

NUK – Detergjent rrobash

ALL700.00
ALL665.00Save 5%

Detergjenti i rrobave NUK është i bazuar në një formulë pastruese efektive që ndihmon në largimin e njollave. Të gjithë përbërësit aktivë mund të shpëlahet totalisht, kështu ato nuk do jenë në kontakt me lëkurën e bebes.

Detergjenti NUK është i përshtatshëm për larje midis 20°C ne 90°C dhe paketimi 750ml është i mjaftueshëm për mesatarisht 12 larje.

  • E testuar dermatologjikisht: e butë në lëkurën e bebes.
  • Formulë pastruese efektive me enzima natyrale
  • Përbërës aktivë që mund të shpëlahen totalisht
  • Për 12 larje mesatarisht nga 20°C në 90°C
  • E zhvilluar nga ekspertë të produkteve për bebe
Quantity

100 Items