• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Avene – YstheAL Krem për rrudhat e para

ALL4,600.00
ALL4,370.00Save 5%

Fytyrë – Rrudhat e para , humbje e shkëlqimit 

Parandalon dhe korrigjon shenjat e fotoplakjes së lëkurës: rrudha, ulje të elasticitetit dhe të shkëlqimit.

Për moshat 25 – 45 vjeç 

  • 3 përbërës dermatologjikë anti-moshë 
  • 3 patenta Retinaldehyde: veprues anti-moshë i sigurtë, me efikasitet anti-rrudhë të vërtetuar klinikisht, që transformohet në vitaminë A aktive sipas nevojave të lëkurës për të nxitur metabolizmin qelizor dhe përmirësuar shkëlqimin e lëkurës. 
  • O.G.G – mbrojtës i rrjetit elastik të lëkurës, ai nxit veprimin e Retinaldehyde-ve për efikasitet anti rrudhë të përforcuar. 
  • Pretocopheryl mbrojtës qelizor transformohet në tocopherol (vitaminë E) sipas nevojave të lëkurës për të neutralizuar veprimin e radikaleve të lira dhe për të mbrojtur qelizat nga agresionet e jashtme. 

Tolerancë shumë e mirë e testuar në lëkura të ndjeshme. 

Quantity

100 Items